Львівська міськрада розірве договір з «Астрою»

16:28 20 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міськрада розірве договір з компанією «Астра», на діяльність якої є багато скарг користувачів послуг.

Про це повідомили в середу, 20 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що сьогодні під час апаратної наради у ЛМР розглянули питання щодо припинення договору з обслуговування ліфтів з компанією «Астра», яка не виконує своїх зобов’язань та на діяльність якої є багато скарг мешканців. Відтак, ЛМР застерігає львів’ян від співпраці з цією компанією.

Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк зазначила: «Залізнична районна адміністрація попереджила 22 жовтня про розірвання з компанією «Астра» договорів на обслуговування 171 ліфта, тому що, на наш погляд, їх робота є незадовільною. Наразі у нас на Гарячій лінії є 26 звернень мешканців, які компанія «Астра» протермінувала».

Ірина Маруняк також розповіла: «Станом на сьогоднішній день шість ліфтів простоюють і сьогодні ми з головами адміністрацій ці питання обговорювали. Ми дали доручення голові Залізничної районної адміністрації провести комісію з надзвичайних ситуацій, аби «Львівсвітло» долучилось до виконання робіт щодо відновлення роботи цих об’єктів. Крім того, подана позовна заява до суду про розірвання договору у судовому порядку».

Чиновниця також повідомила: «Зі січня ми плануємо, що обслуговуванням ліфтів займатиметься «Львівсвітло». До 22 грудня має бути передана вся документація «Астрою» керівнику нашого комунального підприємства, а до 25 грудня мають бути передані ключі від машинних відділень».

Як інформував «ЩЛ», Львівська міськрада спрямувала на обслуговування ліфтів сім мільйонів гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів