Львівська міськрада вперше проведе для учасників АТО «Дні відкритих дверей»

13:45 18 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили: «Зустрічі з учасниками АТО вперше відбудуться у Львові у форматі «Дня відкритих дверей».

Про це повідомили сьогодні, 18 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «У четвер, 19 квітня, з 17.00 до 19.00 в районних адміністраціях Львова для учасників антитерористичної операції вперше відбудуться зустрічі у форматі «Дня відкритих дверей».

Начальник управління соціального захисту Ігор Кобрин запевнив: «Зустрічі саме у форматі «відкритих дверей» ми запроваджуємо для зручності наших героїв. Тобто завтра, у період з 17.00 до 19.00, учасники АТО, коли для них буде зручно, можуть підійти у ту чи іншу райадміністрацію та отримати фахову консультацію щодо будь-якого проблемного питання».

«Під час зустрічі учасники АТО зможуть поспілкуватися з представниками служб соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, земельних ресурсів, житлового господарства, районних адміністрацій, Центру надання допомоги учасникам бойових дій.«День відкритих дверей», задля зручності  учасників АТО, відбуватиметься в приміщеннях районних адміністрацій міста Львова. Тобто усі охочі зможуть відвідати захід фактично за місцем проживання. Проходитиме він у Залізничній районній адміністрації на вулиці Виговського, 34, Сихівській районній адміністрації на проспекті Червоної Калини, 66, Франківській районній ад міністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85, Шевченківській районній адміністрації на вулиці Липинського, 11 та Личаківській районній адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів