Львівська міськрада поскаржилася на будівництво заправки в прокуратуру й міліцію

14:58 14 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: skyscrapercity.com

Департамент містобудування ЛМР стверджує, що її споруджують без погоджень та належної документації.

Про це повідомляє сьогодні, 14 листопада, прес-служба міської ради. За її інформацією, департамент містобудування звернувся у прокуратуру й міліцію щодо незаконного будівництва заправки на вулиці Липинського

За словами директора департаменту містобудування Андрія Павліва, він уже скерував звернення до прокуратури та правоохоронних органів щодо будівництва автозаправної станції на вулиці Липинського навпроти автосалону «Форд». Бо, як запевняє директор департаменту містобудування,  будівельні роботи почалися там без погоджень і належної документації. 

Андрій Павлів повідомляє також, що земельна ділянка площею 0,15 га, належить ТзОВ «Інвест Регіон», і що це підприємство зверталось до департаменту для надання містобудівних умов та обмежень на будівництво та реконструкцію АЗС. Однак департамент підготував роз’яснення, що розміщення тут заправки суперечить генеральному плану міста, а також ухвалі міської ради, якою затверджена схема розміщення АЗС.

Тут також знаходяться озеленені території. Попри це, будівництво автозаправки все-таки розпочали. Відтак, відповідно до повноважень, департамент містобудування звертатиметься до прокуратури, міліції та інспекції Держархбудконтролю з проханням здійснити перевірку законності робіт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів