Львівська міськрада планує закупити нові контейнери на 2,5 млн. гривень

17:48 21 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У департаменті ЛМР з питань поводження з відходами сподіваються завершити реалізацію закупівлі в межах кінця серпня – початку вересня.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 21 червня: «В рамках запровадження у місті нової системи сортування департамент з питань поводження з відходами планує закупити нові сміттєві контейнери для Львова. Загальна сума закупівлі складатиме близько 2,5 млн. гривень. Про це повідомив директор департаменту Іван Рудницький».

«За словами Івана Рудницького, рішення щодо ініціативи ще повинні прийняти на сесії Львівської міської ради. Реалізацію закупівлі планують завершити в межах кінця серпня – початку вересня», – поінформували також у міськраді:

А Іван Рудницький уточнив: «Нові контейнери – стандартного зразка. Розміщуватимемо їх вже на діючих майданчиках – там, де нестача, де стоять один-два контейнери. В ідеалі має бути 4 контейнери – бо система сортування передбачає чотирни різні типи відходів. Зараз виготовляємо наліпки на контейнери з відповідними вказівниками. Зараз у місті до запуску нової системи сортування готові близько 70% майданчиків».

За даними департаменту, приблизна ціна контейнерів – між трьома та шістьма тисячами гривень. Згодом департамент працюватиме над територіальним розподілом нових контейнерів», – повідомили також сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів