Львівська міськрада нагадала про заборгованість їй

15:05 16 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

У ЛМР запевнили: «Львів – на третьому місці серед міст України щодо заборгованості держави за пільги і субсидії».

Про це повідомили сьогодні, 16 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Департамент фінансової політики ЛМР провів моніторинг ситуації щодо заборгованості із відшкодування державою наданих пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг серед міст України. Проведено аналіз заборгованості із відшкодування державою наданих пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг серед таких міст України – Львів, Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Вінниця, Тернопіль, Луцьк».

«Станом на 1 березня 2018 року найбільша заборгованість із відшкодування державою наданих пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг є у Києві – 1 470,1 млн. гривень, Харкові – 677,2 млн. гривень, а також у Львові – 488,1 млн. гривень. Якщо порівнювати заборгованість із відшкодування державою наданих пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг на одного мешканця, то найбільша заборгованість у Луцьку – 1 043,9 гривень, Тернополі – 784,4 гривень, а також у Львові – 643,5 гривень», – поінформували також у міськраді.

«Станом на сьогодні у Львові виникла критична ситуація із відшкодуванням державою наданих пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Як повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР, держава не повернула Львову 515 мільйонів гривень. за надані пільги і субсидії мешканцям. Це пільги і субсидії за газ, теплопостачання, водопостачання, електроенергію, квартплату та інше», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів