Львівська міськрада інвестуватиме у Винники, Брюховичі й Рудне

11:45 28 лютого 2017 р.

У ЛМР запевнили: «На виконання Комплексної програми підтримки соціальної сфери та інфраструктури територіальних громад Винників, Рудного й Брюховичі на 2016-2020 роки, цього року в бюджеті розвитку Львова передбачені кошти на різні роботи у цих населених пунктах».

У Львівській міськраді також повідомили сьогодні, 28 лютого, що, зокрема, вона  інвестуватиме: у Винники – 26,959 млн. гривень, у Рудно – 17,9 млн. гривень, а в Брюховичі – 3,2 млн. гривень. А міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Питанням номер один для Винників сьогодні є ситуація з каналізуванням. Також ми по каналізуванню активно цього року працюємо в Рудному, а в Брюховичах у нас в пріоритеті є будівництво школи. У Винниках також є питання школи й садочку».

У ЛМР повідомиди також: «Відтак, для розвитку селища Рудне спрямовано 17,9 млн. гривень – 5,5 млн. гривень для проведення капітального ремонту приміщень під створення амбулаторії сімейної медицини на вулиці Шевченка, 64; 1,9 млн. гривень – для будівництва школи; 50 тисяч гривень – для виготовлення ПКД на капітальний ремонт системи вентиляції у СЗШ №74 на вулиці Огієнка, 9; десять мільйонів гривень – для будівництва напірно-самотічних каналізаційних колекторів; 490 тисяч гривень – для виготовлення ПКД на капітальний ремонт приміщення ЦНАП».

«Для селища Брюховичі з міського бюджету спрямовано 3,2 млн. гривень. Зокрема – 400 тисяч гривень для виготовлення ПКД на капітальний ремонт приміщення ЦНАП; а 2,8 млн. гривень – для будівництва велосипедної доріжки від вулиці Варшавської до селища Брюховичі.

У бюджеті розвитку міста Львова на 2017 рік для виконання різних робіт у Винниках передбачено 26,959 млн. гривень. Зокрема, на реконструкцію каналізаційно-насосних станцій – 13500 тисяч гривень; на реконструкцію зовнішнього освітлення – 4000 тисяч гривень; на розвиток інфраструктури міста (відновлення дошкільних навчвальних закладів) – 9000 тисяч гривень; на будівництво велосипедної доріжки від вулиці Ірини Вільде до Винників – 250 тисяч гривень; на виготовлення ПКД на будівництво спортивного залу у СЗШ №47 на вулиці Галицькій, 54 у Винниках – 100 тисяч гривень; на субвенцію міському бюджету Винників на придбання обладнання та предметів довгострокового користування для бібліотеки №35 – 77,40 тисяч гривень; на придбання обладнання та предметів довгострокового користування для загальноосвітніх навчальних закладів Винників – 32,50 тисяч гривень.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів