Львівщина – третя серед областей за рівнем підтримки учасників АТО, – ЛОДА

14:12 13 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Львівщина увійшла в трійку областей за рівнем підтримки учасників АТО».

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, у Львівськоійоблдержадміністрації, де також розповіли: «Соціальна підтримка окремих категорій громадян, які опинились у складних життєвих обставинах, а особливо учасників АТО, членів їхніх сімей, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні посідає у нашій області важливе місце. Яскравий приклад тому – моніторинг видатків з реалізації місцевих програм соціального захисту окремих категорій населення, що провели фінансисти з інших областей.
«За обсягом спрямування коштів на цю мету Львівська область серед 14 областей країни є третьою після Луганської та Запорізької. Загалом з початку проведення військових дій на Сході країни та подій на Майдані (2014-2017 роки) на підтримку безпосередніх учасників з обласного бюджету скеровано майже 92 мільйони гривень, з яких у поточному році – близько15 мільйони гривень», – поінформували також в облдержадміністрації.
«Фінансовою підтримкою скористалися понад 11 тисяч осіб – демобілізовані воїни, родини, діти загиблих (померлих), інвалідів війни – учасників АТО, Героїв Небесної Сотні. Цими днями на реалізацію заходів програми профінансовано 142 тисяч гривень. До кінця року передбачається  ще 1,3 млн. гривень», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів