Львівщина просить Київ залишити її в червоній зоні

13:51 25 листопада 2021 р.

Фото до новини

Львівська обласна держадміністрація просить державну комісію з ТЕБ та НС не виключати область з "червоної" зони карантину, попри стабілізацію захворюваності.

Про це, як інформує APnews, заявив директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис в ході брифінгу 25 листопада, пише Dailylviv.com.

Він підкреслив, що зараз важливо продовжувати дотримуватися  карантинних обмежень та темпів вакцинації. Пояснює він це тим, що попереду різдвяно-святковий період, що стане черговим фактором ризикую

"У вівторок буде засідання комісії ТЕБ і НС. І враховуючи те, що у нас визначається позитивна тенденція, показники у нас дозволяють вийти з "червоної" зони, ми за проханням адміністрації, вирішили поки що утримувати на території "червоний" рівень епіднебезпеки до більш стабільної ситуації", - підкреслив Чемерис.

Варто зазначити, за даними Міністерства охорони здоров'я, у двох областях "червоної" зони повністю стабілізувалися показники захворюваності на коронавірус – Львівській та Луганській. У зв'язку з цим голова МОЗ Віктор Ляшко заявив, що зазначені регіони можуть покинути "червону" зону у найближчий час.

У Львівській області за добу виявили 1048 нових інфікованих коронавірусом

Злиття медзакладів у Львові в два об'єднання - планової допомоги та акушерства й гінекології відкладено

Україна на 9-му місці в Європі за рівнем інфікованості населення коронавірусом

Скоротили термін дії сертифікату, виданого після першого щеплення: зі 120 до 30 днів,- очільник ЛОДА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів