Львівщина отримала з держбюджету другий транш субвенції на виплату допомоги в травні

17:20 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bazarmedia.info

Львівській області скеровано з державного бюджету кошти для надання державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам і тим, хто доглядаять за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу,.

Львівщина  отримала другий транш субвенції з державного бюджету на виплату допомоги у травні 22,8 мільйона гривень. Відтак державну допомогу отримають сім’ї з дітьми, малозабезпечені сім’ї, інваліди з дитинства, діти-інваліди. Також тимчасову державну допомогу виплатять дітям і тим, хто доглядає за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також запевнили:

«Державна казначейська служба повністю перерахувала 22,8 мільйона гривень з обласного у міські та районні бюджети. Отримані кошти сповна забезпечують виплату допомоги у травні поточного року. Від початку року Львівщина отримала субвенцію на цю мету в сумі 1 мільярд 206,7 мільйона гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів