Львівщина отримала транш субвенції з держбюджету на виплату допомог

12:45 22 вересня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили: «З початку року на виплату державних допомог у Львівськвій області скерували 2 821,6 млн. гривень субвенції з державного бюджету».

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили також сьогодні, 22 вересня: «Цей показник на 267,6 млн. гривень або 10,5% вищий порівняно з відповідним періодом минулого року. Левова частка видатків, які передбачені у місцевих бюджетах області на галузь соціального захисту у 2017 році, припадає на видатки із виплати державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу – понад 30 відсотків».
«Днями Львівщина отримала черговий транш з державного бюджету на виплату зазначених допомог в сумі 27,9 млн. гривень, який повністю передали місцевим бюджетам для спрямування за призначенням. Ці кошти  забезпечать у повному обсязі виплату допомог в області одержувачам за вересень поточного року», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів