Львівщина отримала з держбюджету на виплату допомоги дітям-сиротам 1,4 млн. гривень

13:25 23 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: owoman.com.ua

Начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис запевнив: «Отримані кошти у повному обсязі вже передали з обласного міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням».

«Львівська область отримала черговий транш субвенції з держбюджету на суму 1,4 млн гривень, – повідомили сьогодні, 23 серпня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Ці кошти передбачені на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною». Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис, який запевнив: «Отримані кошти у повному обсязі вже передали з обласного міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням. Це дозволило вчасно забезпечити проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у серпні цього року. Загалом впродовж січня-серпня 2016 року Львівщина отримала таку соціальну допомогу в сумі 11,2 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів