Львівщина отримала для розрахунків за пільги й субсидії 76,6 млн. гривень

13:45 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків запевнив, це завдяки субвенції з державного бюджету зменшать заборгованість «Львівтеплоенерго» та «Залізничнетеплоенерго» за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз України».

«На Львівщину перераховано субвенцію з державного бюджету на проведення розрахунків з пільг і житлових субсидій населення за спожиті енергоносії і надані житлово-комунальні послуги в сумі 76,6 млн. гривень в тому числі шляхом взаєморозрахунків – 71,4 млн. гривень та грошовими коштами – 5,2 млн. гривень», – повідомив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

За його словами,» це дало можливість одночасно зменшити заборгованість ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз України» в сумах відповідно 32,4 млн. гривень та 11,9 млн. гривень, а також водопровідно-каналізаційних та житлово-експлуатаційних підприємств області за електроенергію перед ПАТ «Львівобленерго» – 25,3 млн. гривень та ДП «Енергоринок» – 1,8 млн. гривень».

Олег Демків також поінформував: «Крім цього, Львівщині додатково перераховано кошти субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 0,3 млн. гривень. З початку року перераховано такої субвенції в сумі 7,8 млн. гривень або 100% до уточнених призначень січня-квітня 2016 року. Це дозволило в повному обсязі погасити заборгованість із цих виплат».

Про це повідомили сьогодні, 29 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів