Львівщина отримала на реконструкцію шкіл, народних домів і медичних закладів 96,5 млн. гривень

16:50 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

У Городоцькій центральній районній лікарні добудують терапевтичний корпус.

«Упродовж вересня-жовтня Львівщина отримала з державного бюджету субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку в сумі 96,5 млн гривень, з яких 65,7 млн. гривень передано місцевим бюджетам та три мільйони гривень – управлінню капітального будівництва облдержадміністрації для спрямування за призначенням. Про це повідомив сьогодні, 9 жовтня, директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків.

«За рахунок цих коштів планується добудова шкіл в селах Черниця у Миколаївському районі, Ролів у Дрогобицькому районі, Бортятин у Мостиському районі, й Семенівна, Верхня Білка та Наварія на Пустомитівщині. Також заплановано будівництво і реконструкцію  народних домів в селах Мшана, що у Городоцькому районі, Чорнушовичі на Пустомитівщині, Долобів, що на Самбірщині», – розповів також Олег Демків. – Кошти підуть і на добудову терапевтичного корпусу Городоцької центральної районної лікарні, будівництво та реконструкцію дошкільних навчальних закладів та інших об”єктів соціально-культурної сфери області».

У жовтні за рахунок субвенції з державного бюджету перераховано управлінню капітального будівництва облдержадміністрації 15 мільйонів гривень на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру. Про це повідомили сьогодні, 9 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів