«Львівобленерго» все ще не повернуло постачання електрики «Бориславводоканалу»

09:40 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: antratsit.net

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили в понеділок:

«24 лютого о 16:30 через заборгованість КП «Бориславводоканал» за спожиту електроенергію у розмірі 1,5 млн. грн. перед ПАТ «Львівобленерго» було знеструмлено водозабір «Рибник», внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та смт Східниця Бориславської МР (близько 13 000 споживачів). У всіх закладах бюджетно-соціальної сфери були створені запаси води в резервуарах на дві доби.

Підвіз води для населення проводиться за графіком. 26-28 лютого та 1 березня для підвозу води були залучені дві автоцистерни від КП «ЕКО-МІСТО» та КП «Бориславводоканал», всього підвезено 216 м3 питної води (по 54 м3 щоденно).

Для забезпечення технічною водою котельної КП «Бориславтеплоенерго» використовувалась одна автоцистерна МВ ГУ ДСНС України у Львівській області. Рішенням міської комісії ТЕБ і НС виділено паливно-мастильні матеріали для забезпечення підвозу води.

Станом на 07:00 год. 2 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів