«Львівобленерго» назвало вулиці, які воно знеструмить, і радить не користуватися ліфтами

13:02 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: te.20minut.ua

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» попередили в середу: «ДП НЕК «Укренерго» продовжує введення в дію графіків аварійних відключень».

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» попередили в середу в повідомленні «ДП НЕК «Укренерго» продовжує введення в дію графіків аварійних відключень».

«Сьогодні, 17 грудня 2014 року, за спеціальним розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» о 08:09 год. введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині в повному обсязі. Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова:

Богдана Хмельницького,

Топольна,

Бориса Грінченка,

Гетьмана Івана Мазепи,

Жовківська,

Петра Панча,

Варшавська,

Замарстинівська,

Василя Щурата,

Юрія Липи,

Володимира Великого, 

Кульпарківська,

Любінська,

Степана Бандери,

Залізнична,

Євгена Коновальця,

Героїв УПА,

Генерала тараса Чупринки,

Княгині Ольги,

Наукова,

Трускавецька,

Стрийська,

Івана Франка,

Панаса Мирного,

Пасічна,

Зелена,

Бориса Патона,

Любінська,

Городоцька,

Окружна,

Тараса Шевченка,

Василя Ярошенка,

прилеглі до них;

проспект В’ячеслава Чорновола, 

мікрорайон Левандівка;

а також м. Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м. Червонограді.

Наголошуємо! Об’єднана енергетична система України працює як ЗБАЛАНСОВАНИЙ ЄДИНИЙ МЕХАНІЗМ, а електричні мережі Львівщини є НЕВІД’ЄМНОЮ СКЛАДОВОЮ ЕНЕРГОСИСТЕМИ УКРАЇНИ І ВІДОКРЕМИТИ ЇХ НЕМОЖЛИВО.  

Усі дії ПАТ «Львівобленерго» на виконання спеціальних розпоряджень Державного підприємства НЕК «Укренерго» для забезпечення збалансованої цілісної роботи  Об’єднаної енергетичної системи України здійснюються згідно з чинним законодавством України. Розбалансування цілісної роботи Об’єднаної енергетичної системи України є недопустимим, так як може призвести до важких економічних та соціально-криміногенних  наслідків для всієї України та Львівщини в тому числі. 

Про це повідомили в середу у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», який також опублікував сьогодні, 17 грудня, «Звернення до мешканців Львівщини», в якому мовиться:

«У зв’язку зі ситуацією, яка пов’язана з перервами електропостачанні внаслідок введення в дію графіків аварійних відключень по спецрозпорядженню Державного підприємства НЕК «Укренерго» по Україні і на Львівщині в тому числі,

ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ВАС, ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ:

по можливості не користуйтесь ліфтами;

зверніть увагу на номери телефонів, які вказані на табличці в кабіні ліфта; 

Якщо так сталось, що Ви опинились у ліфті під час відключення електропостачання, звертайтесь за допомогою по телефону 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі, або за телефонами, які вказані на табличці в кабіні ліфта. 

Раціонально використовуйте електроенергію на власні потреби, насамперед в години максимального навантаження в енергосистемі: з 08:00 по 11:00; з 16:00 по 22:00,

користуйтесь енергоємними побутовими електроприладами НЕОДНОЧАСНО;

користуйтесь пральними машинами в нічні години доби, якщо пральна машина обладнана відповідним таймером.

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ПЕРШОЇ ТА ДРУГОЇ КАТЕГОРІЇ НАДІЙНОСТІ:

ПЕРЕВІРТЕ технічну справність та готовність резервних джерел живлення!

Шановні мешканці!

До Ваших послуг Кол-центр ПАТ «Львівобленерго», де Ви можете отримати фахові відповіді та роз’яснення з питань чи проблем, пов’язаних з послугами електропостачання. 

Телефонуйте за номером: 0-800-50-15-68, який працює цілодобово. 

Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

Сподіваємось на Ваше розуміння!» 

Про це також повідомили в середу у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів