«Львівавтодор» отримав дозвіл ремонтувати вулицю Замарстинівську

13:40 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У міськраді запевнили: «Вже з понеділка ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» розпочинає підготовчі роботи з ремонту вулиці Замарстинівської».

Прес-секретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль розповів: «Сьогодні, 16 лютого, підприємство отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вулиці Замарстинівської (від вулиці Гайдамацької до вулиці Торф’яної)». Тому вже з понеділка ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – переможець тендеру, розпочинає підготовчі роботи з ремонту вулиці. Буде встановлена огорожа вулиці, завезені нові спеціальні знаки і демонтовані старі, завезені спецприміщення (вагончики) для працівників і розпочнеться демонтаж контактної мережі електротранспорту».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Ціна договору «Реконструкція вулиці Замарстинівської (від вулиці Гайдамацької до вулиці Торф’яної)», який ЛКП «Львівавтодор» уклав з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 84 476 020 гривень. Тривалість будівництва відповідно до проекту – 22 місяці».

«Проект «Реконструкція вулиці Замарстинівської (від вулиці Гайдамацької до вулиці Торфяної) у Львові виготовлений у 2015 р інститутом ДПІ «Містопроект» ЛМР на замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури і в 2017 році переданий для його реалізації замовнику нижчого рівня – ЛКП «Львівавтодор». У зв'язку зі змінами вартості матеріальних ресурсів, рівня заробітної плати, ЛКП «Львівавтодор» у 2017р замовлено коригування проекту в тому ж ДПІ «Містопроект», – поінформували також у міськраді.

«У травні 2017 року укладено угоду з ДП «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи» на проведення експертизи проекту по цьому об'єкту. За дорученням Центральної служби експертизи, експертизу проекту виконала філія ДП «Укрдержбудекспертиза» у Львівській області. Дата оголошення тендеру – 28 вересня 2017 року», – розповіли також у міськраді.

«Проектом передбачені реконструкція вулиці з трамвайними коліями – 0,899 км; перекладка каналізаційного колектора на вулиці Замарстинівській в межах реконструкції вулиці, заміну ділянок колекторів з бокових вулиць, заміна усіх  випусків з житлових будинків та випусків з дощових ринв, заміна усіх дощоприймачів та їх приєднань до вуличних колекторів з влаштуванням гідрозатворів, влаштування колодязів та камер на підключенні до каналізаційної мережі (діаметр проектованих колекторів – 200-2000 мм); заміна чавунного водопроводу діаметром 150-200 мм вздовж вул. Замарстинівської, заміна ділянок водопроводів з бокових вулиць, влаштування пожежних гідрантів та запірної арматури, влаштування колодязів на підключенні водопроводів з бокових вулиць; влаштування дренажу дорожнього полотна; влаштування зовнішнього освітлення; захист мереж електропостачання , систем зв'язку; заміна газопроводів середнього і низького тисків; влаштування контактної мережі трамваю», –  повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів