Лукашенко спростив демаркацію кордону з Україною

13:28 2 вересня 2014 р.

Фото до новини

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко 1 вересня підписав Указ № 422 "Про демаркацію Державного кордону Республіки Білорусь з Україною", за яким спрощена процедура демаркації кордону.

"Документ передбачає призначення особливих умов щодо ефективного витрачання бюджетних коштів при проведенні робіт з демаркації цієї ділянки Державного кордону, протяжність якої становить 1084,2 кілометра. Указом спрощені деякі процедури, пов'язані з проведенням демаркації, що дозволить скоротити строки і вартість робіт", - йдеться в коментарі до цього президентського указу.

Як тут зазначено, прийняття указу зумовлене необхідністю реалізації статті 3 Договору між Республікою Білорусь і Україною про державний кордон від 12 травня 1997 р.

Експерти з цього приводу нагадують, що раніше Лукашенко врегулював правовий статус переселенців з Донбасу в Білорусі.

Як вестиме себе Олександр Лукашенко під час ймовірної ескалації агресії Росії в Україні? Як реагуватимуть на це білоруси? Один із варіантів відповідей на ці запитання прозвучить завтра з вуст відомого білоруського опозиціонера В'ячеслава Сівчика в он-лайновому випуску громадського мовлення Львівського прес-клубу о 13.00.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів