Курсанти львівської військової академії отримають нагороди за порятунок пасажирів трамваю

11:35 23 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Двох курсантів Національної академії сухопутних військ, які рятували людей і допомагали гасити трамвай, який палав на вулиці Княгині Ольги у Львові 10 травня, нагородять цінними подарунками та відзнаками.

Про це повідомив начальник вищого війського навчального закладу Павло Ткачук. Він також поінформував: «До Національної академії сухопутних військ звернулися мешканці Львова, які були очевидцями резонансної події, що трапилася нещодавно у Львові – мабуть, ви пам’ятаєте, як на вулиці Княгині Ольги горів переповнений пасажирами трамвай». 

Павло Ткачук зазначив: «Львів’яни, які звернулися в академію, відзначили вчинок двох наших курсантів, які активно допомагали пасажирам покинути палаючий вагон, а згодом гасили пожежу, чим доклалися до порятунку недешевого комунального майна. Ці сміливі хлопці – це В’ячеслав Подокопний із Хмельницького і Андрій Харченко із Бахмача на Чернігівщині (учасник АТО у складі героїчної 72-ї бригади), які сьогодні навчаються на факультеті ракетних військ і артилерії».

«Окрім рішучих і вмілих дій проти пожежі, курсант В’ячеслав Подокопний здійснив ще один геройський вчинок. Він врятував жінку, яка, вистрибуючи з вагону, впала під колеса трамваю, а за мить транспорт несподівано рушив. На відео у мережі «Youtube» чітко видно, як воїни активно долучилися до порятунку людей і гасіння пожежі:», – повідомив також на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» начальник вищого війського навчального закладу Павло Ткачук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів