Курсанти Львівської Академії Сухопутних військ відточують польову виучку

17:58 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

У прес-службі міністерства оборони України повідомили в п’ятницю: «Майбутні офіцери-піхотинці, танкісти, інженери, артилеристи та вихованці інших спеціальностей Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного відточують вміння зі стрільби, водіння бойових машин, управління діями підрозділів та інших профільних дисциплін у рамках зимової фази польової виучки».

У прес-службі міністерства оборони інформують сьогодні, 16 січня, в повідомленні «Курсанти Академії Сухопутних військ набувають практичних навичок та вмінь у полі»:

«Майбутні офіцери-піхотинці, танкісти, інженери, артилеристи та вихованці інших спеціальностей Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного відточують вміння зі стрільби, водіння бойових машин, управління діями підрозділів та інших профільних дисциплін у рамках зимової фази польової виучки. Головна мета занять у полі полягає в наданні курсантам необхідних знань та вмінь для ефективного виконання завдань за призначенням в умовах холодної пори року.

Увага приділяється впровадженню у підготовку захисників Вітчизни досвіду проведення антитерористичної операції. Зокрема, викладачі Академії навчають своїх підопічних діям в зоні конфліктів, що притаманні так званій «гібридній війні». Також відпрацьовуються питання взаємодії між підрозділами різних родів військ, протидії ворожим вогневим засобам, обладнанню вогневих позицій, фортифікаційних споруд тощо».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів