Курсанта Львівської академії Сухопутних військ Юрія Горбатюка нагороджено орденом «За мужність»

23:23 16 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Начальник Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив державну нагороду першокурснику Юрію Горбатюку, який навчається за спеціальністю «Управління діями механізованих підрозділів».

Начальник Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив державну нагороду першокурснику Юрію Горбатюку, який навчається за спеціальністю «Управління діями механізованих підрозділів». До поповнення курсантських лав видового військового вишу солдат Юрій Горбатюк проходив службу в 95 окремій аеромобільній бригаді. З березня по липень військовослужбовець брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Він виконував завдання на блокпостах та звільняв місто Слов’янськ. Відтак генерал-лейтенант Павло Ткачук зазначив: «Для мене велика честь привітати сьогодні нашого вихованця з отриманням високої нагороди. У свої 19 років Юрій Горбатюк став прикладом для сучасного покоління захисників Батьківщини. Колектив вишу пишається тим, що Юрій здобуває офіцерський чин у стінах нашої Академії».

Про це повідомляється сьогодні, 16 грудня, на сайті прес-служби Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів