Конфлікт на радіо «Львівська хвиля» вичерпано

17:56 1 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Директор його суспільно-інформаційних програм Оксана Колодрубець написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Колектив і керівництво радіостанції «Львівська Хвиля» повідомляють, що досягли нарешті компромісу. І що директор суспільно-інформаційних програм Оксана Колодрубець написала заяву на звільнення за власним бажанням. 

Далі на порядку денному, інформують також вони, – створення Служби новин, сформованої на конкурсній основі. Причому участь у конкурсі можуть брати в тому числі працівники попередньої редакції Служби новин «Львівської Хвилі».

А умови конкурсу обіцяють максимально прозорі. Проведе його людина (чи люди), порядність і професіоналізм якої не викликають ні в кого жодних застережень. Зараз колектив радіостанції проводить перемовини з такими авторитетними журналістами.

Нагадаємо відтак, що 26 і 27 вересня не вийшли в ефір випуски новин радіо «Львівська хвиля». Причиною стало звільнення усіх працівників відділу інформації цього ЗМІ. Передувало цьому кількамісячне протистояння між менеджментом радіо в особі директора суспільно-політичних програм Оксани Колодрубець, яка обійняла цю посаду декілька місяців тому, та колективу відділу новин.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів