Комунальні служби Львова перейшли на зимовий режим роботи

11:00 15 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, відповідно до розпорядження міського голови Львова, усі комунальні підприємства, задіяні в роботі з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, перейшли на зимовий режим роботи.

Згідно з розпорядженням, районні адміністрації міста як балансоутримувачі вулично-дорожньої мережі мають забезпечити першочергове прибирання магістральних вулиць і вулиць, які є маршрутами пасажирського транспорту, згідно із закріпленими територіями, утримання проїзної частини вулиць і тротуарів міста у безпечному стані для пішоходів, проїзду авто та електротранспорту, встановлення ящиків (пірамід) з протиожеледними матеріалами на підйомах і спусках міста, координацію робіт комунальних підприємств щодо оперативного прибирання вулиць і площ від снігу та посипання проїзної частини протиожеледними матеріалами,організацію цілодобового забезпечення протиожеледними матеріалами підприємств, задіяних до роботи з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі та інше.

Керівники усіх «Шляхово-ремонтних підприємств» Львова мають подати районним адміністраціям перелік спеціальної техніки, яка буде задіяна до цілодобового режиму роботи, та забезпечити необхідну кількість техніки для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі з 18.00 до восьмої години ранку в разі інтенсивного снігопаду.

«Львіводоканалу» доручили укомплектувати аварійні бригади необхідними матеріалами для оперативної ліквідації аварійних ситуацій на водопроводах і каналізаційних колекторах, які можуть виникнути в зимовий період.

«Львівтеплоенерго» і  «Залізничнетеплоенерго» доручили забезпечити резервне електроживлення об’єктів теплопостачання, в разі знеструмлення, та привести до технічної готовності наявні на підприємствах автономні джерела електроживлення і створити мінімально необхідний запас електроматеріалів для забезпечення роботи, у разі знеструмлення теплоенергетичних об’єктів.

ЛКП «Зелений Львів» і ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» відповідають за своєчасне очищення від снігу пішохідних доріжок у парках, скверах та на території цвинтарів. ЛКП «Львівсвітло» відповідає за належне освітлення вулиць та доріг міста, зупинок громадського транспорту, шляхопроводів і транспортних розв’язок міста.

Усім іншим комунальним службам доручили забезпечити цілодобову готовність техніки, задіяної в роботі з прибирання міста.

До виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста заплановане використання 114 одиниць комунальної спеціальної техніки та 21 одиниці техніки інших підприємств.

Про це повідомили в четвер, 15 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів