Компанія «Egis» презентувала у Львівській міськраді план вирішення проблеми з ТПВ

17:48 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Французи представили депутатам ЛМР технічні рішення щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та будівництва нового сміттєпереробного комплексу.

Сьогодні, 28 квітня,  французька компанія «Egis» презентували депутатам Львівської міської ради план заходів вирішення проблеми з твердими побутовими відходами для Львова. Зокрема було представлено технічні рішення щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та будівництва нового сміттєпереробного комплексу. Аналогічні роботи фірма «Egis» проводила у французьких містахв Марселі та Аяччо.

Це вже третє представлення компанією «Egis» розробленої стратегії поводження з відходами протягом цього тижня. Перша презентація відбулася в середу, 26 квітня, перед науковцями у «Львівській політехніці», а вчора стратегію було презентовано на міжнародному «Екологічному форумі».

Начальник управління інвестицій ЛМР Ольга Сивак розповіла: «Представники компанії «Egis» розповіли як відбуватиметься реалізація цього проекту, які компоненти будуть включені: огляд загальної системи збору твердих побутових відходів, тобто що саме зараз можна зробити, щоб зменшити об’єм сміття; технічні рішення по рекультивації полігону в Грибовичах; можливості будівництва нового сміттєпереробного заводу і нового полігону. Про усі ці компоненти, план дій, як ці роботи будуть виконуватися, та ознайомлення зі своїм досвідом в цих роботах, зокрема, у Францій, представники «Egis» доповіли депутатам львівської міської ради».

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі ЛМР, де також нагадали: «17 березня Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю з французькою компанією «Egis» щодо проекту поводження з твердими побутовими відходами, зокрема підготовки комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами, включаючи об’єкти збору, переробки, утилізації твердих побутових відходів у Львові. Фінансуються ці роботи грантовими коштами в сумі 650 тисяч євро від Фонду вивчення та підтримки приватного сектору («FASEP») генерального казначейства Франції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів