Комісія Львівської обласної ради визнала учасниками війни 31 добровольця

13:50 18 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У п’ятницю комісія обласної ради розгляне ще 35 заявок.

У Львівській обласній раді повідомили сьогодні, 18 січня, що на її замовлення вже виготовили перші посвідчення бійців-добровольців АТО, які брали участь у захисті територіальної  цілісності та державного суверенітету на сході України. Відтак їх передадуть у департамент соціального захисту населення ЛОДА, де усі визнані учасниками війни зможуть отримати відповідні посвідчення уже найближчим часом.

За словами першого заступника голови Львівської облради Парасковії Дворянин, на Львівщині визнано учасниками війни 31 бійця-добровольця. Усі вони подали необхідні документи на розгляд відповідної комісії, яка також заслуховувала свідків, представників військових формувань, добровольчих батальйонів та громадських організацій, вивчала фото- та відеопідтвердження та приймала рішення щодо визнання або відмови у визнанні бійців-добровольців АТО, а також щодо виплати одноразової допомоги в розмірі 3 тисячі гривень. 

Цієї п’ятниці комісія продовжить роботу, оскільки на її розгляд винесено ще 35 заявок на визнання бійців-добровольців АТО. Парасковія Дворянин зазначила: «Ми на рівні області їх визнаємо воїнами-добровольцями – в такий спосіб засвідчуючи їм  розуміння того, що вони були тими першими, які кинулися в бій на захист нашої країни».

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також опублікували фото посвідчення, яке виготовили на її замовлення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів