Командувач Національною гвардією України відвідав військові частини Львівського гарнізону НГУ

11:02 19 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в неділю в прес-службі Національної гвардії України, її командувач Микола Балан під час робочої поїздки на Львівщину завітав до Галицької бригади та львівського полку НГУ.

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан під час робочої поїздки на Львівщину завітав до Галицької бригади та львівського полку Національної гвардії України. Під час наради з керівництвом Західного територіального управління НГУ офіцери доповіли про проведення підготовки військовослужбовців військових частин до українсько-американських навчань «Фіарлес Гардіан – 2015». 

Також генерал-лейтенантом Миколою Баланом піднімались питання забезпечення військовослужбовців строкової служби призову «Весна - 2015» та заходи щодо проведення часткової мобілізації. Під час огляду території військових містечок командувач Національної гвардії звернув увагу на побутові умови військовослужбовців строкової служби.

У Галицькій бригаді командувач побував у мультимедійному тирі, спортивному залі, а також відвідав казарму підвищеної комфортності для військовослужбовців служби за контрактом. Про це повідомили сьогодні, 19 квітня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів