Хулігани розмалювали на Львівщині два вагони електропотягу

13:28 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

«Львівська залізниця» змушена відставляти пошкоджений злодіями та вандалами рухомий склад на позаплановий ремонт.

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «Випадки псування та розукомплектування рухомого складу, особливо того, що задіяний у приміському русі, загостюють проблему належного забезпечення та організації приміських пасажирських перевезень. Із початку 2018 року залізничники зафіксували 14 таких випадків, що завдали збитків магістралі на суму майже 122 тисячі гривень».

«Яскравий приклад байдужості до інтересів громадян, які користуються послугами залізниці у приміському сполученні та зусиль залізничників, які в непростих умовах спрямовують усі зусилля на виконання цієї соціально важливої функції, було зафіксовано вчора вночі, 21 червня, на першій колії вокзалу курортної станції Трускавець. Близько п’ятої години перед рейсом локомотивна бригада виявила, що невідомі особи розмалювали аерозольними фарбами два вагони електропоїзда ЕР2т №7246», – поінформували також залізничники.

«Окрім прямих збитків, заподіяних зловмисниками, на плечі господарства приміських перевезень лягають додаткові витрати робочого часу працівників підрозділів та кошти, необхідні для усунення цих збитків. Крім того, пошкоджені вагони необхідно відставляти з руху для ремонту, що відповідно зменшує їхню кількість в експлуатації і призводить до скорочення складів поїздів. Із початку 2018 року через злочинні дії крадіїв, хуліганів та вандалів залізничникам доводилося тимчасово вилучати з експлуатації для позапланового відновлення близько 20 одиниць моторвагонного рухомого складу», – розповіли також залізничники.

«Із метою гарантування безпеки руху поїздів та пасажирів, підвищення комфорту приміських пасажирських перевезень Львівська залізниця звертається до громадян із проханням бережно ставитися до майна магістралі, виявляти високу культуру поведінки під час подорожей, а також просить реагувати та оперативно інформувати залізничників і правоохоронців про виявлені факти протиправних дій на об’єктах інфраструктури та осіб, що їх вчинили», – повідомили також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів