Керуватиме Залізничним районом Львова Ірина Гримак

16:04 23 вересня 2013 р.

Фото до новини

Хоч її попередник Мирон Терех написав заяву про звільнення ще два тижні перед його затриманням, справу проти нього будуть розслідувати, як проти урядника.

Завтра, 24 вересня, виконання обов’язків керівника Залізничної району Львова буде покладено на Ірину Гримак, призначену сьогодні заступником голови цієї районної адміністрації. 

Як інформує прес-служба міськради, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив також, що вона переведена зі Шевченківської райадміністрації Львова, де працювала заступником голови з питань житлово-комунального господарства.

Окрім того, міський голова запевняє: «Як тільки стало відомо, що тривають слідчі дії (щодо попереднього керівника Залізничної району Мирона Тереха. – Ред.) я своїм розпорядженням створив робочу групу і відсторонив  від виконання обов’язків керівника району. Заступник ще два тижні перед тим написав заяву на звільнення. Ця заява, звичайно, була підписана. Але справу проти нього будуть розслідувати, як проти урядника». 

Нагадаємо відтак, що Мирона Тереха, його заступника й начальника її відділу затримали за укладання угоди з приватним підприємством щодо проведення будівельно-ремонтних робіт житлового фонду в одному з районів міста, затвердження відповідних актів із завищеними обсягами виконаних робіт та безперешкодне перерахування за виконані роботи коштів з бюджету держави. Повідомлялося також, що колишнього голову Залізничної райадміністрації міста відпущено під заставу в майже 50 тисяч гривень, натомість інших фігурантів цієї ж справи, зокрема, заступника екс-голови райадміністрації та начальника відділу комунального майна, взято під домашній арешт.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів