Керівника Служби автомобільних доріг Львівщини звільнено за грубі порушення, – ЛОДА

11:15 8 жовтня 2015 р.

Юрій Лазаренко

Юрій Лазаренко
Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак повідомила в четвер: «Зараз виконує обов'язки начальника САДу Андрій Окрепкий».

«За ініціативи Львівської обласної державної адміністрації минулого тижня звільнено начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрія Лазаренка», – повідомили сьогодні, 8 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі ЛОДА, де також передали пояснення заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак:

«Облдержадміністрація впродовж дев'яти місяців зверталася до Укравтодору, Міністерства інфраструктури та прем'єр-міністра України щодо звільнення Юрія Лазаренка. Нарешті справа зрушила з місця.

Ми неодноразово вказували на те, що у Службі автомобільних доріг Львівщини є грубі порушення, про те, що немає жодної співпраці та ефективного управління в сфері дорожнього господарства, а також йде певний супротив щодо ремонту доріг. І от 30 вересня було видано наказ Укравтодору про звільнення цього керівника. Зараз виконує обов'язки начальника САДу Андрій Окрепкий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів