Керівник патрульної служби Львова оприлюднив результати її роботи за місяць (відео)

15:50 23 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Виділити найбільш безпечний і найбільш небезпечний район міста Юрій Зозуля не зміг.

«Зараз у Львові стало безпечніше», – запевнив сьогодні, 23 вересня, під час брифінгу керівник патрульної служби Львова Юрій Зозуля. Він також прозвітував про результати роботи своїх підлеглих за минулий місяць, поділився планами на майбутнє та відповів на запитання журналістів.

За словами начальника патрульної служби Львова, його підлеглі за місяць склали 370 адмінпротоколів за порушення правил паркування. Юрій Зозуля також запевнив: «За останній тиждень ми активно взялись виправляти ситуацію з порушеннями правил паркування, особливо у центральній частині міста». 

За його словами, 334 протоколи були складені на водіїв, котрі вчинили дорожньо-транспортні пригоди та 157 протоколів на водіїв, котрі керували транспортними засобами без належних документів. А кількість викликів від мешканців, що надійшли на оперативну лінію 102 і на які відреагувати працівники патрульної служби Львова – 16976.

Виділити найбільш безпечний і найбільш небезпечний район Львова Юрій Зозуля не зміг, зазначивши «Зараз у районах міста стало безпечніше, а загалом – всі райони приблизно однакові за рівнем безпеки- приблизно по три тисячі викликів ми отримали з кожного району Львова».

Головний патрульний міста розповів також: «Максимальний час реагування патрулів на звернення громадян – 10 хвилин, що в першу чергу пов’язано з трафіком у місті, проте патрульні збираються ще скоротити цей показник. Також патрульні повинні скоротити час оформлення дорожньо-транспортних пригод».

На завершення Юрій Зозуля повідомив, що до кінця листопада у Львові громадський порядок забезпечуватимуть шістсот патрульних, а значить, робота патрульної служби стане ще якіснішою. Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Як інформував «ЩЛ», начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля зізнався, що не всі штрафи оплатив.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів