Казначейство затримує виплату львів’янам державної соціальної допомоги на 35,6 млн. грн

09:45 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lwr.com.ua

Причому у ньому, як повідомили в п’ятницю в департаменті гуманітарної політики міської ради, не коментують блокування рахунків ЛМР.

Прес-служба міської ради повідомляє в п’ятницю, що станом на 17 квітня не виплачені державні соціальні допомоги львів’янам уже на 35,6 млн. грн. директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олег Березюк зазначив із цього приводу:

«На сьогодні дуже багато коштів залишається на рахунках казначейства. Ця ситуація дуже незручна, бо до свят люди чекають цих грошей.

Казначейство нічого не коментує. Ми розуміємо ситуацію: казна порожня, а витрати величезні. Пояснюємо людям, але для багатьох з них ці гроші є єдиним доходом. Тому люди дуже переживають.

Платіжні доручення на виплату державних соціальних допомог (у зв’язку із вагітністю та пологами, при народженні дитини, при усиновленні дитини, одиноким матерям, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам) на суму 44,5 млн. грн. подані управлінням соціального захисту в Головне управління державної казначейської служби у Львівській області 9 квітня. Проте органами держказначейства станом на 16 квітня проведено платіжні доручення лише на загальну суму 8,9 млн. грн. Станом на початок квітня поточного року у Львові обліковано майже 53 тис. громадян-отримувачів державних соціальних допомог».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів