Карантин у Львівському комунальному підприємстві «Лев» триватиме 60 днів

15:48 16 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівське комунальне підприємство «Лев» перебуватиме відсьогодні на карантині впродовж 60 днів.

Про це повідомили в четвер, 16 травня, в прес-службі Львівської міськради.  Директор комунального підприємства «Лев» Оксана Кошак розповіла: «Відсьогодні до 15 липня, терміном на 60 днів, ЛКП «Лев» закривається на карантин, як того вимагає законодавство України, зокрема інструкція щодо боротьби з поширенням сказу. Цих 60 днів не буде змоги ні завозити ні вивозити тварин на підприємство. Усі тварини, які у нас були – собаки і коти, залишаються під наглядом наших ветеринарів».

Оксана Кошак пояснила: «Карантин робимо, щоб переконатися, що не відбулося перехресного зараження інших тварин цим захворюванням. Всі тварини, які були на підприємстві не контактували з цим собакою, але все одно, щоб виключити таку можливість, треба обов’язково перетримати 60 днів на карантині».

Директор комунального підприємства «Лев» також зазначила: «Проте, ми не залишаємо місто, і будемо надаватимемо допомогу, якщо десь будуть зафіксовані випади покусу. Таких тварин наш екіпаж буде транспортувати в державну ветеринарну клініку, яка знаходиться на вул. Промислова, 9. Про всі такі випадки слід повідомляти цю клініку. Також зараз ми будемо активно співпрацювати з Держпродспоживслужбою. Проте, поки не відомо, де та у кого тварина проживала до цього. Тому важливо розшукати власників собаки, щоб уберегти цих людей від небезпеки можливого зараження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів