Кандидати в контрактники Збройних Сил продовжують зголошуватися на Яворівський полігон

22:45 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочався дев’ятий цикл прийому на військову службу за контрактом.

Про це повідомили в четвер, 27 липня, у львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також поінформували: «Сьогодні до пункту прийому особового складу 184-го Навчального центру (більш відомого в Україні як Яворівський полігон) прибула значна кількість охочих укласти контракт із Збройними Силами України».

Начальник циклової комісії психологічної підготовки кандидатів, підполковник Сергій Гончаров, запевнив: «Результати набору 9-го циклу військовослужбовців, що бажають проходити військову службу за контрактом, досить позитивні. Найголовніше – серед молоді, чоловіків та жінок віком до 30 років, помітно побільшало охочих проходити службу за контрактом. Адже зараз армія це не лише престиж, але й соціальні гарантії від держави та гідна заробітна плата».

В академії також стверджують: «Із кожним роком кількість кандидатів укласти контракт лише зростає – все більше людей виявляє бажання пов’язати свою подальшу долю зі службою у Збройних Силах України. Серед них – 30-річний Максим Федченко з Києва, який розповів: «У цивільному житті я –автомеханік, але вирішив, що в армії зможу реально допомагати країні, та й самому стати кращим. Переконаний, що саме тут знайду своє покликання».

«Серед кандидатів – чимало тих, хто вже проходили строкову або контрактну службу, а також – учасників бойових дій, зокрема – антитерористичної операції на сході України».

Про це повідомили сьогодні, 27 липня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів