Канадці ознайомилися на Львівщині з підготовкою воїнів

15:15 25 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

До Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівщині завітали представники постійного комітету Парламенту Канади з питань національної оборони на чолі з його головою Стефеном Фьюром.

Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Зустрічали іноземних гостей начальник Національної академії сухопутних військ – генерал-лейтенант Павло Ткачук, а також командир місії «Unifier» – підполковник Кріз Рівз. Під час брифінгу канадським парламентарям розповіли про завдання та структуру навчального центру підготовки підрозділів й відповіли на їхні чисельні запитання».
«Генерал-лейтенант Павло Ткачук подякував канадським гостям за всебічну підтримку України у нелегкі для неї часи та високо оцінив внесок канадських військових у підготовку наших воїнів. Згодом у Центральному містечку Міжнародного центру миротворчості та безпеки канадська делегація ознайомилися із типовими заняттями, які проводяться в ході підготовки підрозділів Збройних сил  України канадськими інструкторами. Для цього тут було розгорнуто навчальні точки, на яких провели відповідні демонстрації занять.Також представники канадського парламенту ознайомилися з інфраструктурою та можливостями військового містечка «Центральне» й зустрілися з військовослужбовцями Збройних сил Канади у штабі канадського компоненту «Unifier», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів