Канадські інструктори тренують у Львові військових правоохоронців

18:00 23 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

На базі Навчального центру Військової служби правопорядку Збройних Сил України у Львові тривають триденні навчально-методичні збори із залученням начальників органів управління та командирів військових частин ВСП ЗСУ.

Про це повідомили сьогодні, 23 січня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «У ході навчально-методичних зборів активну участь у їх проведенні беруть іноземні інструктори, зокрема – військовослужбовці Військової поліції Канади.
Учасники зборів мають ознайомитися з інфраструктурою та навчальним процесом Навчального центру ВСП, перспективами розвитку Військової служби правопорядку та заходами її трансформації у Військову поліцію. Вони також візьмуть безпосередню участь в інструкторсько-методичних заняттях згідно із стандартами НАТО та обов’язково поділяться власним досвідом».

«Графік занять, які заплановані на три дні зборів, досить щільний та напружений, і рясніє цікавими темами. Зокрема, військові правоохоронці керівної ланки ознайомляться із курсом «Поліційні операції», до якого входять окремі модулі, наприклад, «Основна тактика», «Управління дорожнім рухом», «Розслідування правопорушень» тощо», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Обов’язковими темами заходу обрано й «Мінну безпеку», «Надання першої домедичної допомоги», «Міжнародне гуманітарне право» та інші. Ще їх ознайомлять із організацією утримання службових собак та порядком їхньої підготовки. Організатори зборів представлять також офіцерам ВСП показові заняття з «Вогневої підготовки підрозділів ВСП» та «Застосування сили». Завершенням навчально-методичного збору стануть практичні заняття з порядку дій патруля ВСП та посадових осіб органів управління ВСП під час застосування заходів адміністративного примусу», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони України та опублікували фоторепортаж  зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів