Інженери зі Львова сконструювали й передали військовим танк-розвідник

17:20 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rmclviv.wordpress.com

Як повідомили в четвер підполковник Тарас Грень зі Західного регіонального медіа-центру Міноборони, військовослужбовці подякували вченим-волонтерам за допомогу і запевнили, що за допомогою броньованого розвідника битимуть російських окупантів ще краще.

Група інженерів зі Львова сконструювала й передала для потреб військових у зоні АТО танк-розвідник. Підполковник Тарас Грень зі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України розповів із цього приводу:

«Ось така крихітка-танк, є тепер на озброєнні однієї з частин Збройних Сил України. Його створила група ентузіастів вчених та інженерів з Галичини.

Можливості цієї грізної малечі дуже широкі – він може бути і розвідником, і сапером, і стрільцем. Конфігурація гусениць дозволяє бойовій машині долати значні перешкоди, та завали.

Корпус захищено сучасною бронею. Все керування відбувається дистанційно і захищено від втручання російських засобів електронної боротьби.

Невибагливий апарат в застосуванні та ремонті. Скажімо ходову частину за допомогою елементарних інструментів, може відремонтувати будь-який чоловік в якого, як то кажуть, «правильно стоять руки».

Зараз танк вже пройшов випробовування, і разом з черговим підрозділом вже відправився в зону АТО. Військовослужбовці подякували вченим-волонтерам за допомогу і запевнили, що за допомогою броньованого розвідника битимуть російських окупантів ще краще».

Про це повідомляєт сьогодні, 18 грудня, інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів