Інспектори прибрали з вулиць Львова п’ять занедбаних автівок

15:48 15 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Вартість евакуації автомобіля у Львові – 720 гривень.

«У Львові почали евакуйовувати автомобілі, які роками стоять на вулицях. Перші у черзі – машини, які припарковані з порушеннями. В районних адмінстраціях склали перелік автомотлоху. Перш ніж забирати занедбані авто, про це через масмедіа попереджали автовласників», – повідомила в четвер, 15 листопада, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Евакуйовані автомобілі звозять на штраф-майданчик. Там вони чекатимуть своїх господарів приблизно рік. Лише після того їх відправлять на утилізацію. Якщо ж власник знайдеться і захоче повернути авто, йому доведеться заплатити чималу суму.

«144 гривень за добу зберігання перші сім днів, всі наступні – 24 гривень. Вартість евакуації  – 720 гривень, плюс постанова за порушення ПДР – 510 гривень», – розповів інспектор з паркування Богдан Мільяр.

«Власник, який роками не дбав про своє авто, навряд чи захоче його повернути», – кажуть юристи. Але припускають, що кілька судових позовів інспектори з паркування можуть отримати. Адже, якщо машина припаркована без порушень і має власника, евакуйовувати її не можна.

Поки що з вулиць Львова інспектори прибрали п’ять занедбаних автомобілів. Загалом у місті таких близько 200.

Про це повідомили в четвер, 15 листопада, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів