Громадський порядок на Львівщині забезпечуватимуть велопатрулі

16:00 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Начальник Трускавецького міського відділу міліції презентував у вівторок велопатрульних, котрі спільно з іншими правоохоронцями забезпечуватимуть громадський порядок у місті.

У Трускавецькому міськвідділі міліції створено велопатруль у складі двох правоохоронців на велосипедах. Сьогодні, 3 серпня, міліціонери-велопатрульні Руслан Магур та Микола Габчак, після загального інструктажу, заступили нанесення служби по охороні громадського порядку та недопущення і припинення злочинів у місті Трускавець. 

Начальник Трускавецького міського відділу міліції, підполковник міліції Іван Малиш, розповів: «Це пілотний проект у рамках експерименту по реформуванню міліції Львівщини, який ми запровадили у своєму міськвідділі з ініціативи керівництва ГУМВС України у Львівській області. Для Трускавця велопатрулі є дуже актуальними, оскільки у нашому місті є санітарні зони, де заборонений рух транспорту, а міліціонери на велосипедах є ще й дуже доречним доповненням атмосфери курортного містечка. Також у цей спосібми захищаємо унікальну екологічну систему нашого міста». 

Велосипедисти-патрульні забезпечені новою літньою формою спеціального типу та велосипедами з усім необхідним приладдям. Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління МВС, де також стверджують: «Мешканці та гості Трускавця дуже позитивно реагують на нових патрульних, а керівництво міліції Львівщини, в свою чергу, очікує від нововведення скорочення часу реагування на заяви мешканців до п’яти хвилин та збільшення ефективності роботи правоохоронців, особливо у паркових зонах та у спальних районах міста. «Мешканці та гості дуже позитивно реагують на нас та намагаються сфотографуватись з нами. А щодо велосипедів, можемо сказати, що це – чудовий транспорт, який забезпечує оперативність та дозволяє підтримуватисебе у хорошій спортивній формі», -розповіли велопатрульні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів