Громадське слухання детального плану території завершиться у Львові 18 грудня

12:48 23 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівської міськради

8 грудня у великій сесійній залі ЛМР відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території, обмеженої вулицями Кондратюка, Рудненською й Гніздовського та лініями електропередач.

У середу, 23 листопада, розпочнеться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Кондратюка, Рудненською й Гніздовського та лініями електропередач у Львові, яке триватиме до 18 грудня. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території орієнтовною площею 10,4 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ – 10 років, в тому числі першша черга – три-сім років».

«Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект». 8 грудня 2017 року відбудеться зустріч з головним архітектором проекту. Місце проведення – великий сесійний зал Львівської міської ради (площа Ринок,1). Початок – о 16.00», – поінформували також у міськраді.

«Пропозиції можна подавати до 18 грудня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: Львів, площа Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Дзвенислава Челепіс (телефон – 032 297 57 63)», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів