Громадська думка в Малехові – не на користь Садового

15:45 23 вересня 2016 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про ситуацію з вивезенням сміття й прокоментував процес переговорів з громадою Малехова щодо вирішення питання з полігоном твердих побутових відходів.

Міський голова Львова Андрій Садовий визнав сьогодні, 23 вересня, що компанії-перевізники, за його словами, «з різною ефективністю виконують свою роботу і не у всіх районах ситуація є добра». Він також нагадав, що зробив минулого тижня офіційну публічну пропозицію громаді Малехова щодо вирішення питання з полігоном. 

Андрій Садовий конкретизував: «Ми готові провести повну рекультивацію та закриття Збиранки впродовж чотирьох років, а також запропонували громаді села дуже серйозний пакет інвестицій в інженерну та соціальну інфраструктуру села. За цей час місто повинно не лише закрити старий полігон, але й збудувати новий сучасний завод з глибинної переробки сміття».

Утім, міський голова Львова визнав також: «Буду відвертий – громадська думка в Малехові наразі не на нашу користь. Роки непорозумінь породили певну недовіру. Тому наше завдання зараз – донести до громади Малехова максимально об’єктивну інформацію щодо проекту рекультивації. Ми продовжуємо працювати з громадою для пошуку компромісного рішення».

Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів