Графіки львівських нічних автобусних маршрутів постійно коригують та оновлюють

21:18 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Центру міського сервісу

За усіма оновленнями можна стежити на сайті Центру міського сервісу.

«З 1 липня у Львові розпочали курсувати нічні автобуси. За підсумками першого тижня, найбільшим попитом користується маршрут із Залізничного вокзалу на Сихів. На кожному маршруті працює представник ЛКП «Муніципальна дружина», щоб зробити проїзд у нічний час більш комфортним та безпечним», – повідомили сьогодні, 7 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

«Графіки автобусів на цей період постійно коригуються і оновлюються відповідно до міських умов. За усіма оновленнями можна стежити на сайті Центру міського сервісу (http://city-service.lviv.ua/)», – йдеться також у повідомленні, в якому цитують керівника Львівського міського осередку «Об’єднання «Самопоміч» Андрія Шевціва, котрий зазначив: 

«Ми контактуємо з місцевими підприємцями та залізницею із метою сформувати зручні графіки курсування нічних маршрутів.Коли сформуємо сталі графіки, плануємо розмістити їх на зупинках громадського транспорту. Також розглядаємо можливість створення мобільного додатку, через який кожен користувач зможе відслідковувати по GPS рух нічних автобусів».

У повідомленні також гагадують: «З1 липня у Львові курсують нічні автобуси за сімома маршрутами. Відтак, з 23:00 до 05:00 Ви можете їздити містом потрібним Вам автобусом (із переліку наявних) за вісім гривень. Пільгові посвідчення у нічний час не діють».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів