Городоцьке відділення поліції на Львівщині отримало нового керівника

15:50 14 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Очільник Головного управління поліції у Львівській області Валерій Середа представив 14 вересня, особовому складу начальника Городоцького відділення поліції – старшого лейтенанта поліції Андрія Богуша.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 вересня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області. Валерій Середа розповів: «Андрій Васильович був начальником Управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне, що на сході України, де він, як керівник, чудово виконав покладені на нього завдання – фактично з нуля організував роботу і вивів патрульну службу на достойний рівень. Вважаю, що для цього потрібно мати вміння, хист і бажання. І я сподіваюся, що він так само віднесеться до служби тут у підрозділі. Бажаю вам успіхів».

«Старший лейтенант поліції Андрій Богуш 1987 року народження – уродженець Львівщини. Попередня посада – заступник начальника управління й начальник відділу чергової служби управління патрульної поліції у Львівській області. В органах внутрішніх справ – з 2015 року. Попередній керівник Городоцького відділення поліції – підполковник поліції Віталій Фецинець – звільнився з органів поліції у зв’язку з виходом на пенсію», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів