Головним розпорядникам бюджету Львівщини перераховано 93,9 млн. гривень

12:10 5 грудня 2016 р.

В облдержадміністрації запевнили, що впродовж минулого тижня з обласного бюджету відповідно до замовлень головних розпорядників коштів профінансовано 93,9 млн. гривень.

Про це повідомили сьогодні, 5 грудня, в прес-службі, де також поінформували, що, зокрема, 22,6 млн. гривень спрямовано на ремонт автомобільних доріг загального користування. Окрім видатків на заробітну плату та захищених статей, у рамках реалізації обласних програм, виділено кошти в сумі 32,5 млн. гривень.

Зокрема, на ремонт доріг загального користування – 22,6 млн. гривень; на охорону навколишнього природного середовища – 3,8 млн. гривень; на забезпечення дітей-інвалідів області життєво необхідними медичними препаратами, виробами медичного призначення, невідкладної серцево-судинної хірургії, протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, покращення медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, а також діагностику, лікування та реабілітацію осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності та антитерористичної операції –  3,1 млн. гривень; на соціальну підтримку окремих категорій громадян області – 1,1 млн. гривень, а на інші видатки – 1,9 млн. гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів