Головні розпорядники коштів бюджету Львівщини отримали 73.8 млн. гривень

16:00 23 серпня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили, що її департамент фінансів перерахував упродовж тижня, відповідно до замовлень головних розпорядників коштів обласного бюджету, 73.8 млн. гривень.

Зокрема, 16,3 млн. гривень департамент фінансів Львівської обласної державної адміністрації спрямував на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг, у тому числі – за рахунок перевиконання індикативних показників з надходжень митних платежів виділено 15,8 млн. гривень. Натомість на одноразову адресну допомогу найбільш незахищеним категоріям громадян, реабілітованим за статтею 3 Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні та потерпілих від політичних репресій, скеровано 8,8 млн. гривень

Департамент фінансів Львівської обласної державної адміністрації також спрямував: надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю – 4,2 млн. гривень, на проведення обласного конкурсу мікропроектів – 1,2 млн. гривень , на адресну допомогу на реабілітацію інвалідів-військовослужбовців, які брали участь в АТО – 0,9 млн. гривень, на газифікацію та зовнішнє освітлення населених пунктів – 0,4 млн. гривень та 0,7 млн. гривень відповідно, на виготовлення проектно-кошторисної документації для Бродівського педагогічного коледжу та реконструкцію спортивного майданчика зі штучним покриттям на території ліцею імені Героїв Крут – 0,7 млн. гривень, на проведення нормативно-грошової оцінки та інвентаризації земель – 0,6 млн. гривень, на охорону навколишнього природного середовища – 0,7 млн. гривень, на організацію рятування на водах, сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства, на одноразову адресну допомогу на придбання навчального приладдя дітям із багатодітних сімей по 0,2 млн. гривень, на організацію безпеки дорожнього руху та забезпечення медичними препаратами дітей-інвалідів з важкими інтоксикаціями – по 0,1 млн. гривень.

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів