Голова Львівської ОДА відмовився погоджувати кандидатуру керівника районної ДПІ

11:05 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Олег Синютка нагадав керівнику Державної фіскальної служби Романові Насірову сказане президентом.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка відмовився погоджувати кандидатуру на посаду керівника Державної фіскальної служби у Львівській області без проходження процедури відкритого конкурсу за участю громадськості. У своєму листі за 6 липня на ім’я Олега Синютки голова ДФС України Роман Насіров запропонував погодити кандидатуру першого заступника начальника ДПІ у Сихівському районі Львова обласного управління ДФС Ігоря Кондро.

Очільник Львівської ОДА у відповідь нагадав, що під час робочого візиту Президента України 2 липня на Львівщину Петро Порошенко особисто підкреслив, що призначення голови ДФС у регіоні повинно відбутися прозоро зі залученням громадськості. Олег Синютка наголосив у листі:

«У зв’язку з тим, що запропонований Вами кандидат не пройшов процедури відкритого конкурсу за участю громадськості, про що неодноразово Вам наголошувалось, Львівська обласна державна адміністрація не може погодити кандидатуру п. І.Кондро. Вкотре пропоную Вам провести публічний конкурс зі залученням громадськості та підтверджую свою позицію погодити будь-яку кандидатуру, яка буде запропонована за результатами відкритого конкурсного відбору».

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів