Голова Львівської ОДА пригрозив правоохоронцям: «Не сядуть вони – сядете ви»

12:00 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Очільник облдержадміністрації Олег Синютка розкритикував роботу керівників силових структур і правоохоронних органів області під час наради, яка відбулася у понеділок, 6 липня, в обласній прокуратурі.

Голова Львівської ОДА заслухав здебільшого статистичні звіти очільників відомств, відповідальних за боротьбу із контрабандою та корупцією. Зокрема, він звернув увагу доповідачів на відсутність інформації про факти розкриття реальних кримінальних справ і покарання винуватих. Відтак Олег Синютка зазначив:

«Ви цю статистику про порушення кримінальних справ тримайте для себе. Основним показником для людей має бути кількість злочинців, корупціонерів, хабарників, покараних за незаконні дії.

Мені від вас, окрім роботи, нічого не потрібно. Важливо, щоб ви постійно пам'ятали про тих 170 українських героїв, які загинули від рук терористів, захищаючи нас із вами.

А також про наповнення бюджету, з якого ми для людей повинні щось зробити. Не сядуть вони – сядете ви».

Голова Львівської ОДА також наголосив, що ті керівники, які не здатні навести лад у своїх структурах, повинні змінити місце праці. Олег Синютка також звернувся до присутніх:

«У мене таке враження, що ви живете у другому світі і багато з вас, вочевидь, не на своєму місці. Ніхто серйозно не займається тими справами, які повинні робити працівники прокуратури, митниці, прикордонної служби. Тому прошу займатись проблемами Львівщини. Поки ви не посадите за грати кілька реальних злочинців – ніхто не повірить, що ви насправді працюєте».

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів