Голова Львівської облдержадміністрації закликав повідомляти про будь-які провокації (відео)

13:47 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як передали в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Олег Синютка запевнив: «Сьогодні на Львівщини застосовані всі заходи безпеки, щоб усі травневі вихідні пройшли безпечно як для місцевих жителів так і для гостей нашого краю».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні на Львівщини застосовані всі заходи безпеки, щоб усі травневі вихідні пройшли безпечно як для місцевих жителів так і для гостей нашого краю. Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка 28 квітня в ефірі програми «Вечір у Львові» на ТРК «Львів».

Керівник області звернувся до громадян з проханням повідомляти у правоохоронні органи або на службу «112» про будь-які підозрілі дії чи осіб, які можуть дестабілізувати ситуацію. Він також сказав:

«Сьогодні ми повинні розуміти, що Львівщина – особливий регіон для російських спецслужб, які прагнуть дискредитувати українську державу. І пильність громадян дасть можливість правоохоронцям вчасно відреагувати на провокації. Аби ми ще раз довели, що Галичина – це край мирних та патріотичних людей, які здатні постояти за себе і свою землю».

Олег Синютка також додав, що 8-9 травня, коли Україна відзначатиме День пам’яті та примирення, 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни, кожен має право вшанувати пам'ять рідних чи близьких людей, які пожертвували своїм життям за перемогу. Очільник Львівщини наголосив:

«Цього року Україна разом з усім світом буде відзначати день завершення Другої світової війни. І символом перемоги у цій війні буде червоний мак, який символізує перемогу добра над злом – нацизмом і комунізмом. Тому ми повинні віддати шану тим воїнам, які поклали життя за незалежність нашої держави, а особливо тим, які боронили її в часи Другої світової війни. А також нагадати, що російська агресія не завершилась і нам потрібна могутня та потужна армія, щоби поставити ворога на його місце».

Також зазначимо, що для забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху у місцях проведення масових заходів 1, 8 та 9 травня буде задіяно понад 1700 працівників міліції, які працюватимуть у посиленому режимі. До охорони громадського порядку виявили бажання долучитись й громадські організації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів