Генштаб закликав не дзвонити на передову декілька днів, щоб не демаскувати позиції бійців

16:30 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kolo.poltava.ua

Генеральний штаб закликав сьогодні, 28 серпня, громадян встановити режим радіотиші у зоні антитерористичної операції.

Генеральний штаб закликав громадян встановити режим радіотиші у зоні антитерористичної операції. Про це повідомив учасник ініціативної групи мітингувальників біля будівлі Міністерства оборони, активіст київського Автомайдану Дмитро Карп.

«Повинен бути повний режим радіотиші. Це звернення в першу чергу до родичів, дружин солдатів. Генштаб просить вас не дзвонити на передову бійцям кілька днів, оскільки радіосигнал можуть засікти, і це видасть позиції наших бійців», – сказав він. Окрім того, за словами учасників ініціативної групи, Генштаб розробив план з виведення з Іловайська бійців сил АТО, що потрапили в оточення. Ініціативна група підкреслила, що відповідальним за виконання даного плану є особисто начальник Генерального штабу Міністерства оборони Віктор Муженко.

У разі провалу операції активісти будуть домагатися, щоб його притягли до кримінальної відповідальності. Як повідомляло агентство, командир добровольчого батальйону Національної гвардії «Донбас» Семен Семенченко закликав всіх патріотів 28 серпня пікетувати будівлю Генерального штабу Міністерства оборони у Києві.

Про це повідомляється в четвер на сайті телеканалу «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів