«Галичартбуд» передав Львівській міськраді приміщення

16:00 16 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У четвер, 16 листопада, депутати ЛМР проголосували під час сесіїза ухвалу «Про прийняття у власність територіальної громади Львова нежитлових приміщень на просп. Червоної Калини, 58».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 16 листопада: «Це нежитлові приміщення під індексами IV, V загальною площею 95,8 м², які безоплатно передає місту корпорація будівельних підприємств «Галичартбуд».

Директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич зазначила під час розгляду цього питання: «Зазначені приміщення добровільно у пожертву передає корпорація будівельних підприємств «Галичартбуд». Площа приміщень – 98,5 м², і воно може використовуватися як бібліотека, медіатека, місце, де будуть займатися з дітками. Приміщення передається безоплатно, без виникнення жодних додаткових зобов’язань, тобто це добра воля корпорації». 

Про це поінформували сьогодні, 16 листопада, в прес-службі ЛМР, де також запевнили: «До Львівської міської ради надійшло звернення від Корпорації будівельних підприємств «Галичартбуд» №98 від 8 вересня 2017 року, що корпорація готова безкоштовно передати у в якості пожертви на користь територіальної громади м. Львова нежитлові приміщення №IV, V загальною площею 95,8 м², які розташовані на проспекті Червоної Калини, 58».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів