Французи представили свої проекти малехівцям

10:10 24 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Представники компанії «Egis» наголосили на підготовці проекту будівництва нового сміттєпереробного комплексу та рекультивації полігону в селі Великі Грибовичі.

У Львівській міськраді розповіли про зустріч у Народному домі Малехова, у якій взяли в середу, 23 травня, участь заступники міського голови Львова Геннадій Васьків, Сергій Бабак та Андрій Москаленко, радник міського голови Львова Іван Рудницький, директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, члени виконавчого комітету Малехівської сільської ради й місцеві жителі. Зокрема, представники компанії «Egis» презентували там попередні напрацювання щодо комплексного вирішення проблеми твердих побутових відходів. 

Вони наголосили на двох важливих моментах роботи – підготовці проекту будівництва нового сміттєпереробного комплексу та рекультивації полігону в селі Великі Грибовичі. За попередніми дослідженнями, найкращою ділянкою для розміщення нового заводу експерти обрали територію ТЕЦ-2.

Натомість визначення методики рекультивації полігону в Грибовичах ще триває. Як зазначають представники компанії «Egis», обиратимуть спосіб найбільше спрямований на екологічну складову. А в середу в Народному домі Малехова презентували план першочергових протиаварійних заходів на полігоні в селі Великі Грибовичі.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів