Франківський суд Львова розлучатиме голову облради з чоловіком

20:45 18 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак вирішила розлучитись зі своїм чоловіком після близько 20 років шлюбу. З відповідним позовом вона уже звернулася до суду.

Інформація про розлучення 40-річної Ірини Гримак з чоловіком опублікована у списку судових засідань Франківського районного суду Львова. Наразі засідань у цій справі ще не було, лише визначено, що розглядатиме справу про розлучення суддя Олександр Величко, пише Dailylviv.сom з посиланням на  ZAXID.NET.

На прохання ZAXID.NET коротко пояснити причини розлучення, передане через її прес-секретаря, Ірина Гримак не відповіла. Вона також не реагувала на особисті телефонні дзвінки.

51-річний чоловік голови Львівської облради Олег Гримак раніше працював у департаменті містобудування Львівської міськради, однак звільнився у 2015 році після переходу його дружини, яка на той момент очолювала Залізничну районну адміністрацію Львова, на посаду заступниці голови ЛОДА. Судячи з декларації Ірини Гримак, зараз її чоловік володіє 70% проектувальної архітектурної компанії «Гід-проектбуд».

У подружжя Гримаків є один син Ярема, він студент – навчається на другому курсі комп’ютерних наук у НУ «Львівська політехніка».

Ірина та Олег Гримак мають спільну квартиру у Львові, яку придбали у 2007 році, і кожен з них ще має по автомобілю. Позову про поділ спільного майна ніхто з подружжя наразі не подавав.

Єврорегіон Карпати-Україна: Ганущина замінили на Гримак

Гримак запропонувала директору психлікарні "Заклад" написати заяву на звільнення

Голова облради імітує діяльність, а її доручення голові ОДА, головам рад і громад не працюють, - ексголова (відео)

Гримак хоче оновити редакційну раду Першого Західного: увійдуть нинішні депутати

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів